HIGH-TECH ФИЛМ

ПОП ФАЗА ПЕДРА АЛМОДОВАРА

ОСНОВИ ФИЛМСКЕ КУЛТУРЕ

СОЦИОЛОГИЈА ФИЛМА

НАСИЉЕ У CYBERPUNK ФИЛМУ

ФРЕНСИС ФОРД КОПОЛА: КАКО САМ СИСТЕМАТСКИ СХВАЋЕН ОД ИДИОТА