• Срп
  • Eng
Časopis Kultura
  • About
  • Journals
  • Search
  • News
  • Guidelines
  • Translations
  • Redaction
  • Contact
  • Search
  • Menu Menu
  • About
  • Journals
  • Search
  • News
  • Guidelines
  • Translations
  • Redaction
  • Contact
You are here: Home1 / Journals2 / Culture of Omnivore (Book 1)

Journal No.109-112 (1) / 2004 Culture of Omnivore (Book 1)

Anthropology

Клод Фишле
LES FONCTION DU CULINAIRE

Пол Розен
LA MAGIE SYMPATHIQUE

Лоренс Осипов
ALIMENTS MORTS, ALIMENTS VIVANTS

Symbols

Клод Фишле
LE CHAIR, LE PARTAGE ET L’ORDRE SOCIAL

Пјеро Кампорези
LA VOIE LACTÉE

Сидни Минц
FOOD, SOCIALITY AND SUGAR

Доминик Фурније
FERMENTS DE CULTURE

Аида Канафани-Захар
ÉLOGE DU PAIN

Classics

Џек Гуди
THE HIGH AND THE LOW: CULINARY CULTURE IN ASIA AND EUROPE

Пјер Бурдије
L’ HABITUS ET L’ESPACE DES STYLES DE VIE

Introduction

Јелена Ђорђевић
INTRODUCTION – FOOD: INTERPRETATIONS AND INNOVATIONS

Journal No. 109-112 (1) / 2004

Download journal
  • Share on Facebook
  • Share on Twitter
  • Share on LinkedIn
  • Share by Mail

Contact

Address: Rige od Fere 4, Beograd

Phone: +381 11 2637 565

Fax: +381 11 2638 941

Еmail: info@zaprokul.org.rs

Terms and conditions

Scroll to top