• Срп
  • Eng
Časopis Kultura
  • О Часопису
  • Бројеви
  • Претрага
  • Вести
  • Преводи
  • Редакција
  • Медији о часопису
  • Контакт
  • Птретрага
  • Menu Menu
  • О Часопису
  • Бројеви
  • Претрага
  • Вести
  • Преводи
  • Редакција
  • Медији о часопису
  • Контакт
Ви сте овде: Насловна1 / Публикације2 / ИЗМЕЂУ ДОМАЋЕГ И ЕКОНОМСКОГ: ПЛИМА И ОСЕКА КУЛИНАРСТВА...

ИЗМЕЂУ ДОМАЋЕГ И ЕКОНОМСКОГ: ПЛИМА И ОСЕКА КУЛИНАРСТВА

Тема текста: Савремени трендови

Кључне речи:
  • ekonomija
  • kulinarstvo
  • економија
  • кулинарство

Аутор текста: Жан-Пјер Пулен

Култура бр.109-112 (2) / 2004

Преузмите број
Преузмите текст
  • Подели на Facebook
  • Подели на Twitter
  • Подели на LinkedIn
  • Подели на мејл

Контакт

Адреса: Риге од Фере 4, Београд

Фиксни телефон: +381 11 2637 565

Факс: +381 11 2638 941

Електронска пошта: info@zaprokul.org.rs

Услови коришћења

Scroll to top